Bli av med cyklar

1. Vi har cyklar som vi vill göra oss av med. Hur går vi tillväga?

Först måste ni informera alla boende om att en cykelrensning skall genomföras. Ofta görs detta genom att man markerar varje cykel med en lapp, snöre, tejp eller liknande, det kan också vara bra att komplettera med informationslappar i trappuppgångar och anslagstavlor.

2. Nu har vi fått ut informationen till de boende. När kan ni komma?

Från och med det att information om att en cykelrensning skall genomföras gått ut till alla boende så måste ni vänta i tre månader innan ni kan göra er av med cyklarna.

3. Vi har även andra föremål i cykelrummet så som pulkor och barnvagnar. Vad gäller för dessa?

Samma regler gäller här. Efter tre månader tillfaller de bostadsrättsföreningen och ni är fria att göra vad ni vill med dem, inklusive be Urban Recycling att kostnadsfritt hämta dem.

4. Nu har vi informerat de boende och väntat tre månader. När kan ni komma?

Fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort.

Urban ReCycling cykelbutik/verkstad hjälper bostadsrättföreningar att bli av med kvarglömda cyklar i källarförrådet. Sedan restaurerar vi cyklarna och hittar nya ägare.

Spara pengar

Istället för att betala någon för bortforsling av cyklarna hjälper vi er kostnadsfritt att ta hand om övergivna cyklar i huset.

Bättre för miljön

Att slänga cyklarna på återvinningscentralen är en väldigt energikrävande process, därför är det ett miljövänligare alternativ att donera cyklarna för restaurering.

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr